Етикети Lillosigillo и LilloClip

Lillosigillo е системата, която революционизира хранително-вкусовата промишленост за контрол на качеството и проследимост на веригата за доставки.

Lillosigillo е сертифицираната пластмасова гаранционна пломба, която, за разлика от старите системи, съдържащи метал, не може да бъде открита от металдетектори и е нечуплива благодарение на ултразвуковото си заваряване.

Lillosigillo се използва за идентифициране на колбаси веднага след опаковането и е важен инструмент за проследяване, тъй като променливите данни се отпечатват върху връвта за колбаси, когато се заваряват. Нечупливостта на гаранционния печат на Lillosigillo за хранителни продукти гарантира недвусмислената идентификация на всеки отделен продукт по цялата верига на доставки.

Lillosigillo издържа до 120 градуса, прилага се в началото на производствения процес и придружава продукта през различните етапи на обработка, като измиване, опушване, готвене и втвърдяване, без никакви промени.

Той остава непроменен във вакуумна или модифицирана атмосфера.

Той е универсален, тъй като може да се прилага на всеки етап от производствения процес, дори за затваряне на мрежа или торба с микропори.

Lillosigillo е пластмасов гаранционен печат, предварително отпечатан от двете страни по желание на клиента с произволен графичен дизайн, като фирмено лого, информация за продукта на произволен език и баркод.

Lillosigillo е изработен от полипропилен, сертифициран за контакт с храни.

Един и същи модел печат може да се използва за няколко продукта, тъй като името на колбаса се отпечатва на момента, за разлика от традиционните етикети.

Променливите данни за печат по време на запечатването са:
дата на производство
срок на годност
партиден номер
име на продукта
съставки
баркод
хранителна декларация

 

Нечупливата пластмасова гаранционна скоба за нечупливо затваряне на чантата, неоткриваема за металдетектори.

Нечупливостта се гарантира чрез ултразвуково заваряване на различни материали:

Пликове от различни пластмасови материали
Пластмасова или памучна мрежа
Пластмасовата гаранционна скоба на Itasystem не съдържа метал, защото е направена изцяло от сертифицирана пластмаса.

Металдетектор

Lilloclip е изработен от пластмаса и е неоткриваем за метални детектори.

Възможно е да се запише цялата информация за проследяване по време на изрязване, включително партидата, до 12 кода, датата на производство и срока на годност.

Гъвкавост на системата

Управлението на информацията (дата на производство, срок на годност, партида) е много лесно за гаранционния клип посредством въртяща се машина за щамповане, която незабавно променя информацията.

Пластмасовата гаранционна скоба Lilloclip може да се достави в стандартни цветове (бяло, синьо, жълто или зелено) или с персонализиран печат.

Етикетите се изработват по поръчка и цената се определя на база годишно потребление.

Отправете запитване!