logo

 

Мрежестите продукти придават отличителен и естествен вид на варено или пушено месо и продукти от птици.

Шунката за сервиране е по-привлекателна, ако има селски вид, като шарка на скара за барбекю или грапава повърхност. Обвивките Casing-NetTM и Ultra-KotTM комбинират апетитен външен вид с удобството и предимствата на индустриалното производство. Kalle предлага тези плътно сплетени полиестерни мрежи в гама от еластичност и шарки. Това позволява на клиентите да създадат характерен вид за своите продукти. Гамата от мрежи включва и обвивки със специфични характеристики, като например лесно отлепване.

Мрежите на Kalle позволяват на клиентите да нанасят повърхностна структура, цвят на дим и/или подправки в една единствена операция.

ПОВЕЧЕ ЕФЕКТИВНОСТ И ПРЕЦИЗНОСТ
В сравнение с конвенционалните колагенови обвивки, обвивките Casing-NetTM и Ultra-KotTM предлагат по-голяма ефективност и безопасност на продукта по време на процеса на пълнене. Пълнежите се добавят директно в безшевната обвивка, като по този начин се предотвратяват кухини, повърхностни мехури и деформации. Като допълнителен бонус, тези мрежи предлагат повишена производителност.