Raidex logo

От средата на осемдесетте години, асортиментът на RAIDEX GmbH продължава да се разширява и да се допълва с ключови продукти. Най-успешните артикули днес включват все още восъчни блокчета, спрей консерви, мастила и пасти за тетуировки, мастила за маркиране на месо, маркиращи моливи за месо и моливи Sisa, както и течности за брандиране на овце, които започнаха производство през 1990 г. От 1994 г. със съдействието на базирани на вода бои и оцветители асортиментът се допълва още.

От деветдесетте години, развитието на RAIDEX е неотделимо свързано с две други имена. Ханес Отербах и Матиас Ренеман съхраняват компанията по изпробания път на техните предшественици, който остава гаранция за успех и продължаващо развитие.

Към края на деветдесетте години, RAIDEX направи още една стъпка за разширяване с придобиването на Pfeiffer в Мьодишьофен.

Днес RAIDEX GmbH разполага с 37 служители и е един от водещите производители на моливи и бои за маркиране на животни в света. Чрез връзки с търговци на едро и дребно  в 52 страни, RAIDEX доставя на постоянно нарастваща и доволна клиентска база, потвърждавайки отново и отново изключителната позиция, която RAIDEX продуктите заемат в международната конкуренция.